WIJ GAAN NAAR ZEIST !!

We gaan naar Zeist! 
Ons jongensvoetbalteam heeft op zaterdag 11 juni de districtsfinale van het KNVB-voetbaltoernooi gewonnen!

Klik hier voor het verslag en een foto van de kampioenen...

En nu: óp naar Zeist, en óp naar het landskampioenschap ??


Jongens door naar de Limburgse finale!

Op woensdag 18 mei speelden de jongens en de meisjes van groep 8 (en zélfs één jongen uit groep 7) in de derde ronde van het KNVB-schoolvoetbaltoernooi.

De concentratie was goed, de koppies stonden strak en alle spelers en speelsters waren klaar voor de strijd!

De meisjes verloren de eerste twee wedstrijden kansloos tegen respectievelijk “de Zonnewijzer” uit Roermond en “de Achtbaan” uit Melick. Daarna werd er gewonnen van “de Lambertus” uit Swalmen. De laatste wedstrijd ging helaas weer verloren tegen “het Breerke” uit Maasbracht.

Tja, hier strandde het voor de meidenploeg dus het schip… Dapper gestreden, dames!

En dan de jongens: zij wonnen meteen hun eerste twee wedstrijden tegen “de Molenakker” uit Weert en “de Achtbaan” uit Melick. Daarna volgde een gelijkspel tegen “de Triolier” uit Reuver en tenslotte nog een overwinning tegen “de Stapsteen” uit Herten. Glansrijk dóór dus naar de Limburgse finale!!! De jongens waren in opperste euforische stemming. Maar minstens zo mooi: de meiden vierden volop mee! Wat een groep!

Meester Marcel vertrok eerder en vertrouwde volledig op de goede afloop. Echter…..via de app ontving hij het bericht dat resultaat zeer teleurstellend was. Op donderdagochtend pas onthulden de kinderen door middel van de gewonnen beker en het lied “We are the Champions” hun werkelijke resultaat. Wat een goeie grap!!

Schoolvoetbal

Elk jaar organiseert de KNVB een schoolvoetbaltoernooi voor leerlingen van groep 5 tot en met groep 8.Groep 8 van De Pas neemt deel aan dit toernooi.
Zowel het jongens- als het meisjesteam van groep 8 plaatsten zich glansrijk voor de regiofinales tijdens de tweede ronde van het schoolvoetbaltoernooi..
Vol passie en energie werd er gespeeld en nagenoeg alles gewonnen!
Op naar 18 mei voor de Regiofinales in Nederweert!!!
fileitem
fileitem