Hoera KindcentraHoera kindcentra verzorgt de volgende faciliteiten op Basisschool de Pas:


BSO Hoera Helden, de Pas
Averbodestraat 19
5988 AW Helden

T: 06-57392246
E: pas@locatie.hoerakindercentra.nl
LRKP: 126157030

TSO Hoera Helden, de Pas
Averbodestraat 19
5988 AW Helden

Meer info over Hoera kindcentra:

www.hoerakindercentra.nl

BSO Okidoki de Pas: InformatiegegevensOpeningstijden:

Maandag: 07.00 uur-08.30 uur en 15.00 uur-18.00 uur.
Dinsdag: 07.30 uur-08.30 uur en 15.00 uur-18.00 uur.
Woendag: 07.30 uur-08.30 uur
Donderdag: 07.30 uur-08.30 uur en 15.00 uur-18.00 uur.


Voorschoolose opvang (VSO) vindt op school plaats.

Buitenschoolse opvang (BSO) vindt buiten school plaats.

De kinderen worden na 15.15 uur op school opgehaald en opgevangen bij Hoera Helden, locatie de Liaan of bij  BSO Hoera Panningen, locatie Kinderdrome.


TSO de Pas


 

Tussenschoolse Opvang  

Een goed georganiseerde overblijf is belangrijk. Voor kinderen is het van belang om rustig een boterham te eten en lekker te spelen. Met de dosis energie die ze opdoen, kunnen ze er ’s middags weer tegenaan. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat kinderen het tussen de middag naar hun zin hebben. En voor leerkrachten vergemakkelijkt een goed georganiseerde overblijf de start van het middagprogramma. 

Wilt u uw kind laten overblijven? Uw school kan u informeren over de mogelijkheden voor tussenschoolse opvang. Wilt u uw kind aanmelden, dan kunt u dit via deze website organiseren. 

Tarieven

  • 1 dag x € 2,10
  • 5 dagen x € 2,00
  • 10 dagen x € 1,90Stappenplan inschrijven via TSO-website

1. Eenmalige registratie
Om gebruik te kunnen maken van deze TSO-website dient u zich eerst te registeren. Ga naar de website van de school van uw kind(eren) en klik op het icoon “Tussenschoolse opvang”. Of ga naar: tso.prisma-spo.nl Klik vervolgens op “Registeren” en volg de stappen.
2. Aanmelding Kinderen
 Na het registeren kun u inloggen en uw kinderen aanmelden. Ga naar de TSO-website. Klik op “Inloggen”; zijn er al kinderen bekend, dan komt u meteen op de pagina "Mijn gegevens". Klik hier op "Kind aanmelden". Als de kinderen zijn aangemeld kunt u vervolgens de kinderen gaan inschrijven voor de TSO.
3. Inschrijving Kinderen
Voor een losse inschrijving gaat u naar: “Kinderen” Maak een keuze welk kind u wilt inschrijven. Klik in de kalender op de data waarvoor u uw kind wilt inschrijven. U maakt de inschrijving definitief door op “Inschrijving bevestigen" te klikken. Wilt u kinderen snel voor een hele periode inschrijven, ga dan naar: “Inschrijvingen” à ”Herhaalde inschrijvingen”. Kies per kind de periode van/tot en de dagen. Klik vervolgens op “Inschrijven”.
4. Betaling
Om de inschrijving definitief te maken klikt u op “Betalen”. Vervolgens volgt u de stappen via “Ideal”.